CUPA ROMANIEI LA GOALBALL 2019

               In perioada 8 – 10 martie anul curent s-a desfasurat la Targu Mures Cupa Romaniei la Goalbal in organizarea filialei A.N.R. Mures in  colaborare cu A.N.R.

               La aceasta competitie s-au inscris din pacate doar patru echipe dupa cum urmeaza: L.S.D.V. CLUJ, A.N.R. CLUJ, A.N.R. SATU-MARE si A.N.R. BACAU.

               Turneul s-a desfasurat de-a lungul unei singure zi si anume 9 martie punand fata in fata fiecare echipa participanta. La finele zilei L.S.D.V. CLUJ a fost incununata pentru a treia oara consecutiv castigatoarea Cupei Romaniei, castigand toate cele trei meciuri si acumuland 9 puncte.

               Cel de-al 2-lea loc  l-a ocupat A.N.R. BACAU, fiind si surpriza turneului, invingand sat-marenii intr-un meci frumos, cu rasturnari de situatii dar in care s-a vazut lipsa de efectiv al echipei din ardeal, acestia venind la turneu doar in trei jucatori. Cea dea doua victorie a moldovenilor s-a realizat in fata mai binei cotata A.N.R. CLUJ, dupa un meci dramatic ce s-a jucat care pe care, pe muchie de cutit, A.N.R. BACAU  a reusit o victorie la un gol, o victorie mult asteptata de bacauani care obtinusera in ultimi 10 ani doar un punct in fata celor de la A.N.R. CLUJ. Prin urmare A.N.R. BACAU  cu cele 6 puncte obtinute a ocupat un neasteptat loc 2.

               Locul al 3-lea a fost ocupat de A.N.R. CLUJ care au invins A.N.R. SATU MARE si cu un bilant de doua infrangeri si o victorie acumuland 3 puncte a urcat pe ultima treapta a podiumului.

               Locul al 4-lea a fost ocupat de A.N.R. SATU MARE care in acest turneu nu a reusit sa adune nici un punct.

               Componenta echipelor participante la CUPA ROMANIEI LA GOALBALL – TARGU MURES 2019 a fost urmatoarea:

               L.S.D.V. CLUJ: KOVACS KRISZTIAN, BURULEA MANUEL, GEORGIU ROBERT si BURULEA NICOLAE acesta fiind si golgheterul turneului cu 22 reusite.

               A.N.R. BACAU: KOVACS FLORIN, CIASAR MAXIMILIAN, CALOTA COSMIN, MUNTEANU CRISTI si debutantul RADUCAN STEFAN IOAN.

               A.N.R. CLUJ: CABUZ MIHAI, MICU VIOREL, CRISTEA BOGDAN CRISTIAN, PLES IOAN si SISIU NICOLAE.

               A.N.R SATU-MARE: BURA VASILE, MONDOCA DANUT si MOLDOVAN LUCIAN.